Prejeli_smo: "AKTIVIRAJ SE
V solidarnosti s trgovskimi delavkami in delavci spodbujaj bojkot kapitalskih interesov: v nedeljo na vhode tebi bližnjih trgovin, ki bodo odprte, nalepi ta napis!"

Danes ob 7ih na Meti ;)
Srečujemo se na ulicah, srečujemo se na skupščinah, srečujemo se na kolesih, srečujemo se peš, tokrat pa vabimo na sproščeno druženje v dobri družbi z jedačo in pijačo, da še bolj utrdimo poznanstva, ki so se v teh časih mobilizacije morda le bežno vzpostavila, v drugih primerih, pa že dodobra razvila.
Gre za benefit dogodek - zbrana sredstva bomo namenili za stroške mobilizacije in solidarnost s posamezniki podvrženi represiji.

ALERTA, ALERTA!
Iz Ljubljane prihajajo prva šušljanja o turnirju Brcnimo rasizem 2020. Letošnja izvedba naj bi po prvih navedbah potekala v soboto, 29.avgusta.
Več informacij sledi v kratkem!

Video anti-report: komunal.org/video/protesti/577

V sredo 24.06.2020 se je zgodil antinacionalističen shod Kontraproslava kot odgovor na hujskaške politike sovraštva. Skupaj smo se jim zoperstavili v borbi za boljši vset!

Show more
TOOTSI

Toot.si je slovenska večjezična Mastodon instanca katere osnovni cilj je omogočati prostor varen od terorja algoritmov corporativnih družbenih omrežij, diktature profita pred uporabniki in podpornikov kiber-nadlegovanja in sodobnega neolib-fašizma.