Komunalorg is a user on toot.si. You can follow them or interact with them if you have an account anywhere in the fediverse. If you don't, you can sign up here.

Komunalorg @Komunalorg@toot.si

iz Novega mesta: NUJNO!
Pred vrati Sokolca se zbirajo Županovi možje (aka varnostniki) in poskušajo vdreti v stavbo. Pozivamo vse, ki jim je mar za svobodno umetnost, nekomercialni prostor in alternativno kulturo, da pridejo zaščitit Narodni dom pred zasebnimi interesi župana in njegove požrešne klike!
NO PASARAN!

Danes se vidimo v Ambasadi Rog na žrebu in rojstnem dnevu, jutri cel dan na igrišču Tabor na fuzbalu, naslednji teden pa vabimo na doKOMUNtarni večer pred Jallo: facebook.com/events/4633732407


Kliče se po samoorganiziranemu ustvarjanju dnevnega programa na dvorišču!

31.05.2018 smo se na trgu srečali tudi mnogi tisti, ki se tudi sicer dnevno srečujemo v avtonomnih prostorih gradnje kontramoči. Skupaj še naprej gradimo drugačen svet, brez avtoritet.Pridružite se nam!
komunal.org/video/protesti/468

Beri poročilo FB AmbasadaRog "Ko sta z zaročenko prišla opraviti redno javljanje na policijski postaji, ju je tam pričakala množica policajev v polni opremi, ki so ga pred njenimi očmi vklenili, ga strpali v kombi in odpeljali neznano kam."

rtvslo.si/slovenija/izgnali-dv

Včeraj smo bili ponovno priča zakulisnim metodam delovanja "pravne države", ko so brez kakršnega koli opozorila ali zakonske podlage deportirali dva tu že dlje stanujoča migranta.

Komunalorg boosted

Danes ob 20:00 v Tiffany: Kavarniški večer: IDAHOBiT 2018 – FPZ Z’borke!

Komunalorg boosted

Ob 12h se poslusa crno luknjo na 89.3 in na www.radiostudent.si. Teme: tribute to Ursula Le Guin, javljanje iz Berlina z a-radijskega srecanja + tona najav za naslednji teden + se kaj. Tune in! -radio-gathering

Komunalorg boosted

vsak torek in četrtek (če ni dežja)ob 18.00 vabimo na mini amatersko odbojkarsko druženje na metelkovsko igrišče!

Komunalorg boosted

Next step: international gathering of anarchist and anti-authoritarian radios in . More info on a-radio-network.org and www.radiostudent.si. Tune in on Sunday 20th May at 2pm CET for jointly produced show.

Smo spletna stran, ki proizvaja medijske vsebine znotraj družbenih bojev v Sloveniji ter ponuja medijski prostor tudi drugim, ki razvijajo alternativne oziroma v gibanjih utemeljene medije tako v Sloveniji kot drugod.

We are a site that produce media from within social struggles in Slovenia and provide space for others producing alternative and movement based media in Slovenia and elsewhere. komunal.org