Rezim EU,SI in slovenske policije je smrtonosen za cedalje vec ljudi.Vse te smrti postajajo normalizirane vsakdanje novice.Ker pa verjamemo, da nismo edini, ki nocemo pustiti, da ta zlovescost postane normalna, vas vabimo da to bolecino iz osame in zasebnosti prenesemo v javni prostor, jo podelimo in politiziramo. Vabljeni na POGREB vseh NASIH UMORJENIH, v torek 12.11.2019, ob 18.00, na Presernovem trgu. V znak zalovanja prinesite sveco. vec sledi..

komunal.org/video/prostori/518 V petek, 1. 11.2019, ob 6. uri zjutraj, po zaprtju kluba, je skupina nasilnežev napadla Klub Tiffany v AKC Metelkova mesto v Ljubljani.Napadalci so razbili vhodna vrata stavbe Lovci, v kateri sta LGBT kluba Tiffany in Monokel, ter vdrli v klub z namero, da fizično napadejo delujoče v omenjenih klubih.V metelkovski skupnosti smo še vedno pretresene_i spričo včerajšnjega dogodka, ki je še eden od pokazateljev, da je sovraštvo do LGBTIQ manjšin v naši družbi še kako navzoče.

zaznali smo novo ksenofobno ekipo v mestu www.narodni-blok.si/ a kdo ve kaj več?

iščem nasvet kako se spravit z gmaila.pred časom je bil na mmc objavljen članek na to temo a ševedno se zdi da ni pravega odgovora: kako obvestit vse pretekle kontakte ne da bi google podal direkten link na novo online identiteto? kako zvezati income maile na gmailu na nov naslov, ne da bi, spet googlu dal info o tem? razmislek je šel v smeri veriženja mailov. a ima to smisel? kako z ne-google mailom sploh komunicirat z googlovci, če google avtomatično vse daje pod spem kar ni njihovo?

V naslednjem tednu vabljeni v Socialni Center Rog v sredo, 25.09., ob 20:00: Komunal Trouble event: Destroying domination
Trailer: sub.media/video/trouble-11-des

Novo na sceni: Avtonomen anti-specističen kolektiv (A.A-S.K) ➡️PREBERITE!:
"/.../Soprebivalke_ci Zemlje
ne glede na spol, raso, spolno usmerjenost, narodnost, vrsto, itd… čas je, da prenehamo z izkoriščanjem drug_a druge_ga, čas je, da odpravimo hierarhije, ki nas opresirajo.
Svobode ti ne dajo, treba si jo je izboriti, za to vas pozivamo, pridružite se v boju za osvoboditev vseh./.../"
komunal.org/teksti/513-ma-ni-f

Komunalorg boosted

Dodani novi teksti na acerbic.avtonomija.org. Vecinoma gre za edino objavo na spletu. Med drugim prevoda dveh situacionisticnih klasik in razmislek o kontraekonomiji iz domacih anarhisticnih logov. Za fizicne izvode se obrni na .

Show more
TOOTSI

The social network of the future: No ads, no corporate surveillance, ethical design, and decentralization! Own your data with Mastodon!