Code 7 je znanstveno fantastična igra od Goodwolf Studio. V njej si heker Alex in poizkušaš ugotoviti kdo si, zakaj ljudje množično umirajo in kaj je Code 7.
Vdri v sisteme s pomočjo MITM ali brute-force napadov, vodi svoje prijatelje skozi labirinte s kamerami in nevarnimi roboti, vodi robotka po zračnikih z uporabo preproste kode, išči slike in posnetke ljudi za izdelavo krink, in še mnogo več!
Igra je na voljo za Windows, Mac in Linux. Dostopna je tudi za slepe.
goodwolfstudio.itch.io/code-7

To zveni preveč kot oglas. Škoda, da ni, potem bi mi vsaj plačali. :P
Tole je ena od mojih najljubših iger. Ima zanimivo zgodbo, osebe, ki jih takoj vzljubiš, odlično glasovno igranje in ravno prav humorja. Polno pa je tudi preobratov, ki vzamejo vzamejo vse stvari, ki si mislil da jih veš in jih vržejo v smeti.
Najbrž sem tako navdušena zato, ker je le malo takih iger dostopnih slepim. Developerja sta se res odlično potrudila, krasna sta. Upam, da se jima bodo pridružili še mnogi drugi.

Sign in to participate in the conversation
TOOTSI

Toot.si je slovenska večjezična Mastodon instanca katere osnovni cilj je omogočati prostor varen od terorja algoritmov corporativnih družbenih omrežij, diktature profita pred uporabniki in podpornikov kiber-nadlegovanja in sodobnega neolib-fašizma.