Code 7 je znanstveno fantastična igra od Goodwolf Studio. V njej si heker Alex in poizkušaš ugotoviti kdo si, zakaj ljudje množično umirajo in kaj je Code 7.
Vdri v sisteme s pomočjo MITM ali brute-force napadov, vodi svoje prijatelje skozi labirinte s kamerami in nevarnimi roboti, vodi robotka po zračnikih z uporabo preproste kode, išči slike in posnetke ljudi za izdelavo krink, in še mnogo več!
Igra je na voljo za Windows, Mac in Linux. Dostopna je tudi za slepe.
goodwolfstudio.itch.io/code-7

To zveni preveč kot oglas. Škoda, da ni, potem bi mi vsaj plačali. :P
Tole je ena od mojih najljubših iger. Ima zanimivo zgodbo, osebe, ki jih takoj vzljubiš, odlično glasovno igranje in ravno prav humorja. Polno pa je tudi preobratov, ki vzamejo vzamejo vse stvari, ki si mislil da jih veš in jih vržejo v smeti.
Najbrž sem tako navdušena zato, ker je le malo takih iger dostopnih slepim. Developerja sta se res odlično potrudila, krasna sta. Upam, da se jima bodo pridružili še mnogi drugi.

Follow

Se spomnite Code 7, tiste igre, ki sem jo kot nora hvalila pred kakšnim mesecem? Zaradi poletne razprodaje je 50 % cenejša na Steamu! Toplo priporočam, da si jo kupite. Odlična igra je, ne bo vam žal. :)
store.steampowered.com/app/650

Sign in to participate in the conversation
TOOTSI

The social network of the future: No ads, no corporate surveillance, ethical design, and decentralization! Own your data with Mastodon!