Pozna kdo ISL Online orodje? Kako ga deaktivirati?

acerbic boosted
acerbic boosted

Danes ob 14:00 na slo-it meji proti deportacijskemu centru:
Ha aperto un lager a Gradisca - manifestazione facebook.com/events/3402904889

acerbic boosted

Want to know how you can support Wet'suwet'en land defenders as they brace themselves for another wave of invasion from CGL and the RCMP? Check out this helpful tool kit, and get your game face on.

unistoten.camp/supportertoolki

acerbic boosted

Dovolj morije na meji...v torek ob 18h na Presernovem trgu komemoracija za umorjene.

Raymond Williams o tendencah v kapitalizmu: "(…) the process, humorously designated by statisticians as ‘tendency of the rural population towards the large towns’ being really the tendency of water to flow uphill when forced by machinery. " Naletel nekje po poti....

acerbic boosted

Povsod smo in povsod bomo ostale_i!
Izjava obsodbe homofobnega napada na kolektiv ŠKUC-Tiffany:
lezfemuniverza.org/povsod-smo-

'Skupaj živimo in skupaj se borimo' je eno od gesel gibanja solidarnosti. V Saloniki k temu dodajajo še 'Skupaj rušimo meje, se pogovarjamo in borimo'. Ta perspektiva poganja tudi časopis Bulletin (bulletin.espivblogs.net/who-we). Nekaj izvodov zadnjih številk na voljo tudi pri lokalni acerbični distribuciji. V angleškem, francoskem, arabskem, farsi, albanskem jeziku. Priporočamo tudi kot gradivo za morebitne nove lokalne mini-projekte.

Off topic: če ima kdo na zalogi kak predlog za kakšno luštno (xc)kolesarsko turo iz Ljubljane, se priporočam. Plus je, če gre v hrib, če je podlaga vozna, a ne čist zares klasično cestna oziroma vsaj ne asfaltirana. No..take reči.

Na sajtu objavljamo arhivsko spletno verzijo tri leta starega daljšega teksta o balkanski migracijski poti v obdobju 2015-16. Tekst je sicer izšel pri v nakladi 200 izvodov, ki pa so že davno trga pošli. Če je interes za ponatis, se to morda celo zgodi.... Evo: ‘Varnost proti ljudem: vizija evropske blaginje (Balkanska ruta 2015-16)’ acerbic.avtonomija.org/varnost

Gre za projekt izgradnje modela življenja onkraj in brez pomiritve z kapitalistično disciplino. Še vedno.

acerbic boosted

Zgodovina Benetk in Sredozemlja je polna niti, ki so jih težke usedline zgodovine ukleščile podse. Razpletanje zarjavelih vozlov je eno od bolj zanimivih početij v teh časih. Na svoj način se ga je lotila tudi Alice Becker-Ho v svoji knjigi o prvem getu, o Benetkah, o Sredozemlju, o življenju in zgodovini. Na voljo tudi preko .

acerbic boosted

New in coffers: The Anatomist of Power: FRANZ KAFKA AND THE CRITIQUE OF AUTHORITY, a book by Costas Despianidis, published by Black Rose Books. More: blackrosebooks.net/products/vi

In ponovno opozarjamo na še-vedno-v-vzpostavljanju spletno stran acerbic.avtonomija.org. Dopolnjena je podstan o lastni produkciji ter osnovnapredstavitev v angleščini.

SVEŽE: opozarjamo tudi na redko priložnost, ko bo možno vreči uč na sveže izdano delo "Prvi geto ali primer Benetk" izpod prstov Alice Becker-Ho. [original: chapitre.com/BOOK/becker-ho-al]

Med novostmi iz izpostavimo biografijo bolgarskega anarhista Alexandra Nakova ter novo študijo o Franzu Kafki in anarhizmu.

Show more
TOOTSI

Toot.si je slovenska večjezična Mastodon instanca katere osnovni cilj je omogočati prostor varen od terorja algoritmov corporativnih družbenih omrežij, diktature profita pred uporabniki in podpornikov kiber-nadlegovanja in sodobnega neolib-fašizma.