V sklopu priprav na nedavni obisk zapatistične delegacije je majhna delovna skupina pripravila prevod šestih komunikejev.

Knjiga Potovanje za življenje je na voljo pri Acerbic distribution.

Se vedno sveze in aktualno: knjiga o uporu v casu Covid-19

založba v repertoar lokalne anarhistične produkcije dodaja prvo knjižno izdajo. 'Na ruševinah kapitalizma' je zbirka dokumentov, analiz, letakov in ostalega materiala izpod prstov Anarhistične pobude Ljubljana (in drugih), ki so nastali v prvem letu korona krize.

Lekcije in analize iz preteklega obdobja mobilizacij bodo še kako potrebne za angažma antiavtoritarnih družbenih sil za družbo solidarnosti in svobode za vse.

založba v repertoar lokalne anarhistične produkcije dodaja prvo knjižno izdajo. 'Na ruševinah kapitalizma' je zbirka dokumentov, analiz, letakov in ostalega materiala izpod prstov Anarhistične pobude Ljubljana (in drugih), ki so nastali v prvem letu korona krize.

Smo že globoko v dolgi ekonomsko, politični in socialni krizi. Lekcije in analize iz preteklega obdobja mobilizacij bodo še kako potrebne za angažma antiavtoritarnih družbenih sil za družbo solidarnosti in svobode za vse.

Prva knjižna izdaja pravkar prišla iz tiskarne. Zbirka dokumentov Anarhistične pobude Ljubljana iz prvega leta korona-krize. Čeprav je bogastvo upornega leta 2020 v začetku novega zakrilo nasilno uničenje mestne, državne in z njo povezane privatne vojske na AT Rog, je dokumente in lekcije vredno ohraniti za nove boje.

Naklada 500 izvodov, naredi-sam produkcija, kontraekonomija v praksi.

Zagotovi si svoj izvod čimprej!

Hmmm....knjiga iz leta 1980. Piar opis izgleda kar zlovesce, dejansko vsebino pa bo razkrilo sele branje. Let's see!!

Obisk pri tovariški založbi je v škatlo navrgel sveže opcije za branje. Nova S. Federici, anarhističen delno-apokaliptični premislek o klimatski krizi, serija treh izdaj transliterature in še kak cukr. Figurativen. Obetajo se vroče noči na ulici, pri gradnji na ruševinah starega sveta pa v momentih oddiha analize, vizije in strategije tovarišev_ic, ki stopajo z nami po poti odpora in vzdrževanja odpornosti. Proti kapitalističnem opustošenju, pazimo nase in na druge: cel svet sovraži policijo!

Maybe you could spread the word around... :)

@submedia, @thefinalstrawradio

5th International Gathering Of Anarchist and Antiauthoritarian Radios, Zurich, 14-17 February 2019

++++ Anarchist Radio Live Broadcast ++++
--- This Sunday, 2pm-8pm (cet) ---

Follow the updates on dedicated webpage: infolorafr.noblogs.org

To communicate directly with the studio in Zurich in order to share information, announcements or whatever use the following channels:

Twitter: @aradio_berlin
Mastodon: @acerbic

danes ponovno na alternativni trznici v Menzi. Od 18:30 dalje. Knjige, knjizice, zini; zgodovina, teorija, analiza, porocila; vabljeni!

Napoved: Acerbic distribution bo v torek prisotna na Alternativni trznici na . Od 18h naprej na Trgu brez zgodovinskega spomina. Poleg lastne booklet ponudbe tudi redna knjizna ponudba in nekaj izdaj iz BASKa v Novem Sadu (predvsem iz Grcije, v anglescini). O kriminalizaciji migrantov in kriminalu kot uporu; o nacionalizmu in se kaj. Tudi nekaj svezih zbirk tekstov o skvotih oz. avtonomnih prostorih in seveda klasiki: Landauer, Berkman, Muhsam, Debord.

Acerbic na Balkanskem anarhisticnem sejmu knjig v Novem Sadu

Danes od 15h dalje v sklopu 25. obletnice AKCMM tudi odbojkaski piknik na metelkovskem igriscu! Odbojka, kosarka, hrana, pijaca, muzika, barvne packarije za velike in male otroke. Pridi, povabi, prispevaj!

Objava tudi v tiskani izdaji Dela. Kar zanimivo..... se vidmo zvecer!

Show thread

Still one of the most intriguing inscriptions on a public building

Show older
TOOTSI

Toot.si je slovenska večjezična Mastodon instanca katere osnovni cilj je omogočati prostor varen od terorja algoritmov corporativnih družbenih omrežij, diktature profita pred uporabniki in podpornikov kiber-nadlegovanja in sodobnega neolib-fašizma.