barjanski boosted

"Dokler bo komentator na RTV Slovenija brez sankcij govoril o "moških korakih" atletinje Caster Semenye, dokler bodo športni novinarji v analizi olimpijskih nastopov govorili o "moških" in "dekletih", dokler žensk ne bodo spustili na veliko skakalnico, dokler se bodo razlikovali strukturni in finančni pogoji tekmovalk/cev glede na spol, dokler bodo obstajale razlike v finančnih nagradah itd. itd. se nima smisla hvaliti z nekimi kvotami."

--Eva Vrtačič

mladina.si/216194/ni-prostora-

barjanski boosted

Evo evo nenedeljsko vprašanje:

A koga zanima ali pa pozna koga, ki bi ga zanimalo, da bi se skupaj z mano vrgel v raziskovanje pisanja algoritmov objavljanja besedil, slik, video, povezav in/kot plesa, koreografije, klovnenja? :blobaww:

barjanski boosted

It's very important that people read this post and understand while Mastodon looks a lot like Twitter it's not a carbon copy, it's not going to be perfect for everyone. So please temper your expectations!

social.sitedethib.com/@Claire/

#twitter #feditips

Show thread
TOOTSI

Toot.si je slovenska večjezična Mastodon instanca katere osnovni cilj je omogočati prostor varen od terorja algoritmov corporativnih družbenih omrežij, diktature profita pred uporabniki in podpornikov kiber-nadlegovanja in sodobnega neolib-fašizma.