Follow

Mene pa motijo retweeti preko tw->masto bridgea. Mislim da je ok, da se originalne poste lahko sindicira na Mastodon, ampak RT-i so mi pa malo nadležni. Ampak v tem sem lahko edini in torej ni nujno da imamo na kakšen policy okoli tega. Ampak danes sem videl da nekatere instance (mislim da todon.nl) dovoljujejo mirror bote ampak samo "original content". In to se mi zdi osebno kul.

Ima kdo kakšno mnenje o tem?

@luka Ne pridem velikrat do situacije, kjer bi nekdo samo retwital tukaj. Tu in tam vidim, ampak ne veliko. Mogoče ker ne sledim velikem številu ljudi 🤔 😊

Sign in to participate in the conversation
TOOTSI

Toot.si je slovenska večjezična Mastodon instanca katere osnovni cilj je omogočati prostor varen od terorja algoritmov corporativnih družbenih omrežij, diktature profita pred uporabniki in podpornikov kiber-nadlegovanja in sodobnega neolib-fašizma. Preden si ustvarite račun si preberite naš kodeks obnašanja in pogosta vprašanja. Več o tem kaj je Mastodon zveš na joinmastodon.org.


Toot.si is a slovenian multilingual Mastodon instance with the main idea to offer a safe space free from terror by algorithms of corporate social networks, by dictatorship of profits before people, and by supporters of cyber-harrasment and contemporary neolib-fascism. Please take the time to read our code of conduct. More about what is Mastodon at joinmastodon.org.