Follow

Seksizmi so, žal, vpeti v LGBT+ skupnost vse odkar se je ta oblikovala - od zbijanja šal med geji na račun žensk, pljuvanja po butch lezbijkah, do prezrtosti biseksualnih oseb. V zadnjih letih pa se se jim pridružili še novi vidiki, kot so norčevanje iz spolnih in seksualnih identitet, mantra, da so transspolne osebe ukradle parado ponosa in še mnogo več. O tem na dolgo in široko v sredo 6. 3. ob 19h v Pritličju.

Zavod TransAkcija

Sign in to participate in the conversation
TOOTSI

Toot.si je slovenska večjezična Mastodon instanca katere osnovni cilj je omogočati prostor varen od terorja algoritmov corporativnih družbenih omrežij, diktature profita pred uporabniki in podpornikov kiber-nadlegovanja in sodobnega neolib-fašizma. Preden si ustvarite račun si preberite naš kodeks obnašanja in pogosta vprašanja. Več o tem kaj je Mastodon zveš na joinmastodon.org.


Toot.si is a slovenian multilingual Mastodon instance with the main idea to offer a safe space free from terror by algorithms of corporate social networks, by dictatorship of profits before people, and by supporters of cyber-harrasment and contemporary neolib-fascism. Please take the time to read our code of conduct. More about what is Mastodon at joinmastodon.org.