Follow

Dober dan.
Zmatran od včeraj. Predstava v Stari Elektrarni je bila uspešna. Kar dosti ljudi, super vzdušje, in vedno je užitek videt Arielo delat akrobacije na vrvi v prostoru z dovolj visokim stropom. Nekaj novih točk, pa še vsaj ena je na lagerju za naslednjič.

Pa mišice malo bolijo, ne samo od celodnevnih priprav ampak tudi/predvsem od moje improvizacije v sodobno-baletnem solu.

Tehnično je vse kar dobro štimalo - samemu sebi čestitam! Pa hvala Janko Oven!

Invisible behind the scenes fact: po vsaki predstavi moram naslednji dan odpeljat vso opremo in kostume nazaj v naš studio v šiško in vse znosit v prvi štuk (že več let načrtujem custom-made voziček, ki bi šel v dvigalo in avto, ja).

Sign in to participate in the conversation
TOOTSI

Toot.si je slovenska večjezična Mastodon instanca katere osnovni cilj je omogočati prostor varen od terorja algoritmov corporativnih družbenih omrežij, diktature profita pred uporabniki in podpornikov kiber-nadlegovanja in sodobnega neolib-fašizma. Preden si ustvarite račun si preberite naš kodeks obnašanja in pogosta vprašanja. Več o tem kaj je Mastodon zveš na joinmastodon.org.


Toot.si is a slovenian multilingual Mastodon instance with the main idea to offer a safe space free from terror by algorithms of corporate social networks, by dictatorship of profits before people, and by supporters of cyber-harrasment and contemporary neolib-fascism. Please take the time to read our code of conduct. More about what is Mastodon at joinmastodon.org.