Follow

kdaj bi priredili rojstnodnevni meetup?

vprašanja so tudi
- kje? (morda v osmozi? kino šiška? druge ideje?)
- ali s kakšno predstavitvijo ali le drink in torta?

pingam vse ki so bili aktivni na lokalnem tajmlajnu v aprilu in maju, da se pridružijo rojstnodnevnem meetup-u - zgoraj je anketa ^^^^^ (klik na 'show thread' ali na tut)

@lapor @kupca @fileneed @len @g1smo @Mayana @nomadologist @Komunalorg @acerbic @chaosdreamscult @tara

@luka Upam, da boste ostali uživali. Jaz se najverjetneje ne bom pridružila, ker sem tiha in dolgočasna. Itak boste tam sami odrasli, bolje, da vas ne motim. :)

@Mayana "tihi in dolgočasni" so skoraj vedno zelo fajn in zanimivi ljudje. biti odrasel pa sploh ni nekaj s čimer bi se človek preveč hvalil.. prepričam sem, da si zelo zaželjena in bi doprinesla k fajn vzdušju.. @luka

@_trojka @Mayana

vsi ste lepo dobrodošli, tihi in glasni, živi in dolgočasni, stari (odseljeni) in novi (priseljeni).

@luka @_trojka Hvala. Mogoče se vam bom pa res pridružila. Bom videla, če bom uspela pridobiti dovoljenje in prevoz.

@_trojka @luka No, če pa tako mislis, pa se bom mogoče res pridružila. Samo da ne bo potem komu žal, ko bo moral eno slepo punco ves čas voditi. :P

@Mayana super! brez skrbi, bomo uredili da bo vsem kul. Mogoče lahko zrihtamo tudi prevoz. Kako daleč pa se moraš pripeljat?

Sign in to participate in the conversation
TOOTSI

Toot.si je slovenska večjezična Mastodon instanca katere osnovni cilj je omogočati prostor varen od terorja algoritmov corporativnih družbenih omrežij, diktature profita pred uporabniki in podpornikov kiber-nadlegovanja in sodobnega neolib-fašizma. Preden si ustvarite račun si preberite naš kodeks obnašanja in pogosta vprašanja. Več o tem kaj je Mastodon zveš na joinmastodon.org.


Toot.si is a slovenian multilingual Mastodon instance with the main idea to offer a safe space free from terror by algorithms of corporate social networks, by dictatorship of profits before people, and by supporters of cyber-harrasment and contemporary neolib-fascism. Please take the time to read our code of conduct. More about what is Mastodon at joinmastodon.org.