Follow

Slovenija ni vojaško ogrožena, je pa ogrožena zdravstveno, socialno in razvojno. Sredi največje krize, ko bolnice pokajo po šivih, ko je življenje ustavljeno in prihodnost države povsem negotova, vlada poskuša za našimi hrbti skleniti največji orožarski posel v zgodovini države.

Za 780-milijonski posel z orožjem, ki ga Slovenija ne potrebuje, bo vsak državljan z davki plačal 390 evrov, štiričlanska družina pa kar 1560 evrov!

PODPIŠI IN ODDAJ ZAHTEVO ZA REFERENDUM

780milijonov.si

@luka Sem opazil zbiranje podpisov v Tivoliju. Ampak ni so mogli narediti online peticije? Sem računal na online zadevo...

@lapor obviously za referendum rabiš dejanske podpise. to ni mnenjska peticija.

@luka razumljivo, da ni online kampanija, ampak smo v letu 2020 (na koncu) in v casu pandemije. Lahko bi uvedli kako zbiranje podpisov za referendum prek (ampak ne samo) e-uprave. Z digitalnim potrdilom zagotavljas identiteto. Sj nismo v letu 1991...

@luka ne me narobe razumet. Še vedno bom podpisal...

@lapor lahko bi lahko bi. lej kdo nas vodi, a misliš da so sposobni uredit digitalno podpisovanje in tudi zakonsko podlago zanj?

saj se strinjam s tabo, ampak, c'est impossibile

@luka ok, sodeč po tem kdo je tam gor, mogoč res ni prioriteta digitalno podpisovanje za refeerendum...

Sign in to participate in the conversation
TOOTSI

Toot.si je slovenska večjezična Mastodon instanca katere osnovni cilj je omogočati prostor varen od terorja algoritmov corporativnih družbenih omrežij, diktature profita pred uporabniki in podpornikov kiber-nadlegovanja in sodobnega neolib-fašizma.