Zelo priporočam tale zanimiv intervju v prejšnji Mladini z prof. dr. Kathleen Richardson o etiki robotov in umetne inteligence.

Danes pa Matilda s svojimi žemljicami tule v GT22 v Mariboru!

Ne pozabit.
Programje mora biti svobodno.
To je naša moralna dolžnost.

A bi kdo prišel danes na predstavo v Staro elektrarno? (Matija Ferlin: Staging a Play: Tartuffe) zs-me.

"Predstava ni samo za danes, daje ti misliti, te obseda še dolgo in kar naprej. Kajti, kaj smo, kako se predajamo in čemu smo zavezani, ne da bi bili to in tako hoteli. Hvala vsem, ki se vam je posrečilo vreči (me) iz tirnic."

Maja Delak: "Samo za danes" premiera in ponovitev nove skupinske plesne predstave danes in jutri (16. & 17.) v Stari elektrarni.

Vabljeni!

Več na emanat.si

Te dni sem malo obseden z analognim svetom - predvsem khm v 'papir' smislu! Bullet Journal in mechanical pencils. Nekako je fascinantno kako veliko pomeni ta taktilnost pisanja, ustvarjanja nekega fizičnega dokumenta vsakodnevnih dejavnosti.

Jutri izidemo z novo ploščo.
VABLJENI v Pritličje na koncertič: rouge-ah in Maja Osojnik

dobro jutro!
deseti deseti ob desetih.

danes res zaključimo s pripravo ružinega albuma za tisk. pošljem medijsko najavo za slo medije.

Priprave na četrtkovo tehnoburlesko Tatovi podob.

Promocija nove knjižne izdaje pri Emanatu (zbirka Prehodi) : Skupnost emancipiranih misli in teles - Metodologije beleženja slovenskih avtoric sodobnega plesa. (ur. Andreja Kopač in Maja Šorli)

Dolgo nazaj, ko sem bil 16, sem preživel strašno enih ur (preveč) v baru Elipsa pred gimnazijo Poljane.

To je bilo pred 25 leti.

Bar se zdaj imenuje Cona13. Place to be.

V želji po transparentnosti in tudi zavedanja, da je toot.si tudi skupnost, ki se skuša sama vzdrževati, prilagam pregled donacij in stroškov za vozlišče od 1.6.2017

Ob tem je tudi pomembna infomacija, da je LiberaPay omogočil prejemanje donacij preko PayPal-a, kar pomeni, da lahko sedaj "anonimno" donirate toot.si ekipi preko liberapay.com/Toot.si/ (zaradi PayPal-a so email naslovi vidni prejemniku in plačniki).

Hvala vsem za vašo podporo!!

Show more
TOOTSI

Toot.si je slovenska večjezična Mastodon instanca katere osnovni cilj je omogočati prostor varen od terorja algoritmov corporativnih družbenih omrežij, diktature profita pred uporabniki in podpornikov kiber-nadlegovanja in sodobnega neolib-fašizma. Preden si ustvarite račun si preberite naš kodeks obnašanja in pogosta vprašanja. Več o tem kaj je Mastodon zveš na joinmastodon.org.


Toot.si is a slovenian multilingual Mastodon instance with the main idea to offer a safe space free from terror by algorithms of corporate social networks, by dictatorship of profits before people, and by supporters of cyber-harrasment and contemporary neolib-fascism. Please take the time to read our code of conduct. More about what is Mastodon at joinmastodon.org.