Na Avanti brezosebni postaji za gorivo (pri Hoffer ju na dolgem mostu) imaš RPi za pohekat.

Danes v historičnem atriju mestne hiše 'Jitakami v.2018' avdio-vizualni gibalni performans ob 20h.

emanat.si/si/produkcija/luka-p

Prijave zaželjene na info@emanat.si

april 1998 (pred 22. leti). začetek dela na RŠu.

ElektroBlef - (oddaja za progresivno alternativni elektro) .... "ElektroBlef zavzema stališče, da je DJ kultura kreativna in sam DJ t.i. elektronski artist. Zato podpira tehno dj kulturo, kar posledično pomeni, da bo v svojem programu kar se da največ uvajal in podpiral miksanje v živo (live mixing) s pomočjo gramofonov...."

soundtrack: deviator.si/src/2006-07-06_ele

V Kozani za nekaj dni. Klima je zelo drugačna kot v Lj.

V torek pa Kamizdat Rentgen v Pritličju in online! 14/07 ob 20h!

danes nastopamo "Samo za danes" v SMEEL. max 40 ljudi, stoli so razmaknjeni. nekaj kart še vedno je za ob 20h. SMS/DM-me za last-minute rezervacijo.

emanat.si/si/produkcija/maja-d

video: share.tube/search?search=Of%20

glasba v živo z

ping @0ssA

»Tako kot osebam z inkontinenco uhajata blato ali urin, nekaterim čivkačem uhajajo besede.«

Pediater Marko Pokorn v Delu o besedni inkontinenci na Twitterju

mladina.si/199047/izjave-tedna

Čeprav precej vetrovno, končno lepo, toplo vreme. Hvaležen za bližino gozda in vztrajnost štirinožne prijateljice, kar ima za posledico skoraj dvourni sprehod v bogatem zvokovju dreves, ptic, in vetra.

Z včerajšnjega protesta proti korupciji, janšizmu, neoliberalizmu, ignoranci okoljskih izrednih razmer, in zlorabi oblasti trenutne vladajoče politike.

Stickers are ready. Se vidimo danes ob 13h in še mal. Al pa v torek ob 19h/20h.

"Na Muzejski ploščadi Metelkova bo danes ob 15. uri potekala akcijo za kulturo. Po besedah pobudnikov je "ministrstvo za kulturo svoja vrata pred kulturo zaprlo in ga besede na papirju ne dosežejo", zato je "čas za prehod k novim oblikam dejavnosti". Politiki očitajo, da je sprejela le najnujnejše in kratkoročne socialne ukrepe in prezrla najšibkejše."

mladina.si/198659/v-ljubljani-

"VOJSKA JE POSTAVILA OGRAJE IN SPOKALA... V Savcu se že kažejo luknje v oblakih... Pa tudi če bi padale prekle! Se vidimo vsi na ulici! 🚴👫😊✊✌️"

via Jasa Jenull na FB

Show thread

danes ob 19h.

Proti samovoljni avtoritarni vladi, ki mimo zakonov krade in razprodaja, blati in poizkuša prevzeti neodvisne medije. Proti fašizaciji družbe, ignoriranju globalne okoljske katastrofe, nestrokovnemu rokohitrstvu, nepotizmu, netransparenci, in vsesplošni nekompetentnosti trenutne vlade.

facebook.com/events/2582375822

"Na ruševinah kapitalizma
bomo zgradili drugačen svet
boljši svet
brez avtoritet
nočemo životarit
hočemo živet!"

Show more
TOOTSI

Toot.si je slovenska večjezična Mastodon instanca katere osnovni cilj je omogočati prostor varen od terorja algoritmov corporativnih družbenih omrežij, diktature profita pred uporabniki in podpornikov kiber-nadlegovanja in sodobnega neolib-fašizma.