V petek pa v monokel na zabasirane bass brejke. By yours truly.

Reserve the date!
Deviant Funk (aka ex Nova deViator) čez 14 dni v klubu Monokel.

Zelo priporočam tale zanimiv intervju v prejšnji Mladini z prof. dr. Kathleen Richardson o etiki robotov in umetne inteligence.

Danes pa Matilda s svojimi žemljicami tule v GT22 v Mariboru!

Ne pozabit.
Programje mora biti svobodno.
To je naša moralna dolžnost.

A bi kdo prišel danes na predstavo v Staro elektrarno? (Matija Ferlin: Staging a Play: Tartuffe) zs-me.

"Predstava ni samo za danes, daje ti misliti, te obseda še dolgo in kar naprej. Kajti, kaj smo, kako se predajamo in čemu smo zavezani, ne da bi bili to in tako hoteli. Hvala vsem, ki se vam je posrečilo vreči (me) iz tirnic."

Maja Delak: "Samo za danes" premiera in ponovitev nove skupinske plesne predstave danes in jutri (16. & 17.) v Stari elektrarni.

Vabljeni!

Več na emanat.si

Te dni sem malo obseden z analognim svetom - predvsem khm v 'papir' smislu! Bullet Journal in mechanical pencils. Nekako je fascinantno kako veliko pomeni ta taktilnost pisanja, ustvarjanja nekega fizičnega dokumenta vsakodnevnih dejavnosti.

Jutri izidemo z novo ploščo.
VABLJENI v Pritličje na koncertič: rouge-ah in Maja Osojnik

Show more
TOOTSI

Toot.si je slovenska večjezična Mastodon instanca katere osnovni cilj je omogočati prostor varen od terorja algoritmov corporativnih družbenih omrežij, diktature profita pred uporabniki in podpornikov kiber-nadlegovanja in sodobnega neolib-fašizma. Preden si ustvarite račun si preberite naš kodeks obnašanja in pogosta vprašanja. Več o tem kaj je Mastodon zveš na joinmastodon.org.


Toot.si is a slovenian multilingual Mastodon instance with the main idea to offer a safe space free from terror by algorithms of corporate social networks, by dictatorship of profits before people, and by supporters of cyber-harrasment and contemporary neolib-fascism. Please take the time to read our code of conduct. More about what is Mastodon at joinmastodon.org.