Show newer

"Na Muzejski ploščadi Metelkova bo danes ob 15. uri potekala akcijo za kulturo. Po besedah pobudnikov je "ministrstvo za kulturo svoja vrata pred kulturo zaprlo in ga besede na papirju ne dosežejo", zato je "čas za prehod k novim oblikam dejavnosti". Politiki očitajo, da je sprejela le najnujnejše in kratkoročne socialne ukrepe in prezrla najšibkejše."

mladina.si/198659/v-ljubljani-

"VOJSKA JE POSTAVILA OGRAJE IN SPOKALA... V Savcu se že kažejo luknje v oblakih... Pa tudi če bi padale prekle! Se vidimo vsi na ulici! 🚴👫😊✊✌️"

via Jasa Jenull na FB

Show thread

danes ob 19h.

Proti samovoljni avtoritarni vladi, ki mimo zakonov krade in razprodaja, blati in poizkuša prevzeti neodvisne medije. Proti fašizaciji družbe, ignoriranju globalne okoljske katastrofe, nestrokovnemu rokohitrstvu, nepotizmu, netransparenci, in vsesplošni nekompetentnosti trenutne vlade.

facebook.com/events/2582375822

"Na ruševinah kapitalizma
bomo zgradili drugačen svet
boljši svet
brez avtoritet
nočemo životarit
hočemo živet!"

"imeniten primer aktualne hibridne tehno estetike"

kratka recenzija HydroZone EPja izdanega pri

@OCRbot

Tole je pa mal scary. Mislim predstavljeno je dokaj nekompetentno. A je res dobro da se kar neha ljudi testirat in s tem izgubit vsaj en indikator o približnem stanju... @kupca?

"Again: this is not about your attendees being sick for a little while. This is about their grandmas who they would visit afterwards, or their immuno-compromized neighbors. These people are all our responsibility and this is the time to take that responsibility and take the only measure we really can take as citizens: slow. it. down.
This will be hard for a while. But it will be disastrous if we don't act now."

Danes smo slišali report iz Budimpešte - livecoding.school, in si pogledali osnove jitlib knjižnice (ProxySpace, itd) v

Yay @fileneed @g1smo & Blaž

Ponosen na 'našo' Ido a.k.a "beepblip", katere zvočno-glasbeno delo je predstavljeno danes v Dnevniku. Njen album je na voljo za prost prenos, + v obliki pozorno oblikovanega USB bookleta.

kamizdat.si
kamizdat.bandcamp.com

Nova verzija Mastodona, ki jo poganjamo na toot.si zdaj omogoča instance-only objave. Pojavijo se kot mala ikona na vrhu Home časovnice. :)

(s klikom na + lahko pustiš 'reaction')

Rizosfera, zvočna instalacija v Stekleniku, park Tivoli.

Naslednjo soboto, 14., otvoritev, 17. pa live.

danes Deviant Funk v Monoklu - allnighter elektra in breakov. 23h-05h. vabljene_i.

seveda je tud strim.

lukaprincic.si/work/clubnight/

Tist feeling k greš na sound/art koncert, se pustiš odfurat na 60min trip po feedback rezonancah ene steklene šajbe z objekti na njej in potem na pogovoru z eno od avtoric ugotoviš da poleg tega da uporablja , vse skupaj laufa v ! Hvala in

Cc @g1smo @fileneed

Hvala mediji za širjenje panike. Res ne razumem kje moraš imet pamet da daš v naslov 'okužene', tri stavke nižje pa napišeš da so bili vsi dosedanji testi negativni. Jao. Clickbait in oglaševalski denar?

Simpatičen pričetek lajvkoding srečanj na Ljudmili/OSMO/ZI.

Yo, 2020.

14 letna psica je preživela bombardiranje. Malo je že naglušna, pa še polovička xanaxa je naredila svoje da je ni kap. Minimalno tresenja.

Sicer pa na jugu Ljubljane nič novega. Sončno jutro kot vsako drugo.

Show older
TOOTSI

Toot.si je slovenska večjezična Mastodon instanca katere osnovni cilj je omogočati prostor varen od terorja algoritmov corporativnih družbenih omrežij, diktature profita pred uporabniki in podpornikov kiber-nadlegovanja in sodobnega neolib-fašizma.