Včerajšnji AV performans "Jitakami v.2018" v osmozi je bil prav lepo obiskan in tudi uspešno speljan.

(Hvala Leonu za perfect gibalni material, MajiD za gibalni score, MajiS za tak carski tekst, Blažu da ga je prebral (posnetek), Urški za profi luč, Luki @fileneed in ekipi za prostor in umestitev v program, LukiB za dodatno ozvočenje, predvsem pa gledalcem za koncentracijo ...)

Nasla domnevno edino kavo, ki je se preostala v rokah domacih prazarn :blobcoffee: 😂 (Barcaffe > Atlantic Grupa, Loka in Santana - Franch...).

Interview with Andres Arauz
on RadioStudent 89.3MHz

We talked about , payment system implemented and current political events in Ecuador, from protests against austerity to

also

radiostudent.si/politika/apr-i

A veš,
ko prebereš kratek blurp o avtorici neke knjige, kjer pravi, da ji je žal da ni živela v času kolonijalizma in da se sedaj tolaži z izleti v države "kjer ima beli (rdečelasi) človek še določen ugled, kjer so domorodci ustrežljivi" in se zraven druga avtorica hvali "da je bila na faksu sošolka sedanjega predsednika vlade" in dobiš tak odpor do njihove knjige, da se je ne bi niti s palico dotaknil?

No, to.

@Mayana si član toot.si tako da skušam slišat tvoje mnenje.

qoto.org/about/more pravi da so free speech space in da ne izvajajo cenzure. Kar pomemi da niso pripravljeni moderirati sovražnega govora - odstavek pod tem pa je kontradiktoren. Iz tega bi jaz razumel da v bistvu ne mislijo resno, in zame tak odnos ni sprejemljiv.

Če želiš, lahko to domeno damo samo na silence, torej da lahko posameznim računom slediš a se ne bodo pojavljali na federirani in lokalni časovnici.

@acerbic po poti spominov in tovarištva + na podutiku zaviješ proti zahodu, mimo končne 5tke, in gor proti Toškem Čelu (hud klanec). lahko greš naprej na toško čelo, lahko pa ne zaviješ desno ampak naprej v dolino proti Dobrovi. Prideš skoraj do Brezovice in se lahko po tržaški pripelješ nazaj preko dolgega mosta nazaj v Lj. ali pa zaviješ proti zavetišču gmajnice in cikcakaš po barju naprej proti Črni vasi in Igu.

Sofia: Out of Practice (2004, Goodbye Cruel World)

💕 goodbye, sistah!

youtube.com/watch?v=CrkFrZp4YL

o samoniklem gostovanju radiostudent.si/dru%C5%BEba/te - librehosting.
Govorimo s @Framasoft in @aleks in pripravljava teren za sestavo kolektiva, ki bi tudi v Ljubljani postavil libre hosting instanco.

Ali ljudi danes mobilizirata samo se tridnevno nakupovanje in ljubljanski maraton?? :blobthinking:

Dobro jutro. (fotka je z včerajšnjega jutranjega sprehoda)

Sunday.
Time for bringing back yesterday's performance equipment (scenography, costumes, audio, video) to studio and do some heavy organizing and tidying up all the clutter. We need space fir tomorrow's rehearsal.

We are celebrating 15 years of #ubuntu.
This also means that I've so far painted 30 Ubuntu animals.

Thank you for being the best OS system on this planet. 🌟

#art #illustration #mastoart

Show more
TOOTSI

The social network of the future: No ads, no corporate surveillance, ethical design, and decentralization! Own your data with Mastodon!