danes ob 18h

Okrogla miza v okviru Treska #13 je namenjena razpravi o diskrepancah med digitalnim in fizičnim občinstvom, potencialu in grožnjam web3, blockchaina in NFT-jev za avtonomne umetnike, zmanjšani vlogi založništva ob povečanem vplivu streaming platform in zlivanja spletnega marketinga v TikTok & Instagram.

Sogovorci: Vuk Ćosić, Luka Prinčič & Brandon Rosenbluth

Moderator: Luka Seliškar

Umetnost v novih dvajsetih | Radio Študent
radiostudent.si/glasba/odprti-

On Saturday a new squat was opened in Ljubljana, called PLAC. We congratulate comrades for the their courage and power! in solidarity <3

DISCOre med 30.8.2022 in 16.9.2022 v Šmartinskem parku, vsak dan ob 18.00. Dobimo se pri Park baru na Jarški cesti 8, Lj.

Scori, ali po domače: predlogi, gredo v disko iz istih razlogov kot gremo v disko ljudje: da plešejo, se družijo, igrajo, navdihujejo, zapeljujejo, raziskujejo, pogajajo, se poganjajo in podpirajo

Zato vabljeni, da pridete v DISCOre s svojim scorom, predlogom, prakso in jim z izvajanjem omogočite, da se družijo z drugimi scori, predlogi, praksami.

discollective.upri.se/2022/08/

The beggining of continuation of something greater then us. We play till the last Earthly day. Join us.

idto.upri.se

@len Al pa zavedni NeLublančani. Medtem sm našu enga v Podutiku. A sm še vedno za kaka priporočila

@lapor tudi jaz ne /e/ :) in ja, še več podpore javnih institucij!!!

@lapor sicer še ne uporabljam, ker nisem niti blizu kaki programski kodi hihi, bi pa z veseljem uporabljal, mogoče pa se zgodi še za časa mojega bivanja na tem planetu 🙂

Evo evo nenedeljsko vprašanje:

A koga zanima ali pa pozna koga, ki bi ga zanimalo, da bi se skupaj z mano vrgel v raziskovanje pisanja algoritmov objavljanja besedil, slik, video, povezav in/kot plesa, koreografije, klovnenja? :blobaww:

@luka Seveda je koncept vladavine ljudstva implementiran na različne načine. Zanima me, koliko ti načini mislijo oz se opredeljujejo do vprašanja, ki sem ga zastavil s starogrško demokracijo. Če vzamemo starogrško demokracijo kot enega izmed implementacij koncepta vladavine ljudstva, koliko ta implementacija vpliva na sam koncept? Seveda je nemogoča naloga za eno implemenzacijo misliti vse druge. To lahko naredimo tako, da pogledamo, kako vpliva posamična implemencija na koncept.

Čaki, a ne bi bilo fajn, da najdemo eno drugo ime za demokracijo, če je ime za ta pojav zaznamovano z nastankom demokracije v stari Grčiji, kjer ženske niso mogle glasovat in so imeli sužnje?

@noctuaminervae With a Klein's bottle in the hand (or was in your hand?) that would be less horrifying, I guess

This is an opening scene of the piece "The best things happen on the cigarette break".
Stay tuned, play attuned for the continuation of the piece.

4/3 (addendum hahaha)

Show older
TOOTSI

Toot.si je slovenska večjezična Mastodon instanca katere osnovni cilj je omogočati prostor varen od terorja algoritmov corporativnih družbenih omrežij, diktature profita pred uporabniki in podpornikov kiber-nadlegovanja in sodobnega neolib-fašizma.