Ali si za uvedbo pravila, da so novi uporabniški računi, ki po nekaj tednih ne kažejo nobene aktivnosti (0<smiselnih tutov, vsaj nekaj sledilcev) so brez nadaljne komunikacije suspendani (zbrisani)?

@luka Tole ne zablokira maila v smislu, da se ne more več regisrirati? Torej, če je kdo izbrisan, lahko kasneje ponovno ustvari račun?

Follow

@g1smo mislim da 'suspension' pomeni izbris večine podatkov razen username in email ki je bil uporabljen, in tega ni možno ponovno uporabit. To sklepam iz tega, da je lahko unsuspendaš račun, vendar nisem 100%. V mastodon user guide-u pod moderation ni dovolj detajlov, sigurno pa se najde kaj na githubu med issues.

Sign in to participate in the conversation
TOOTSI

Toot.si je slovenska večjezična Mastodon instanca katere osnovni cilj je omogočati prostor varen od terorja algoritmov corporativnih družbenih omrežij, diktature profita pred uporabniki in podpornikov kiber-nadlegovanja in sodobnega neolib-fašizma. Preden si ustvarite račun si preberite naš kodeks obnašanja in pogosta vprašanja. Več o tem kaj je Mastodon zveš na joinmastodon.org.


Toot.si is a slovenian multilingual Mastodon instance with the main idea to offer a safe space free from terror by algorithms of corporate social networks, by dictatorship of profits before people, and by supporters of cyber-harrasment and contemporary neolib-fascism. Please take the time to read our code of conduct. More about what is Mastodon at joinmastodon.org.