Follow

Dodani novi teksti na acerbic.avtonomija.org. Vecinoma gre za edino objavo na spletu. Med drugim prevoda dveh situacionisticnih klasik in razmislek o kontraekonomiji iz domacih anarhisticnih logov. Za fizicne izvode se obrni na .

@acerbic tale sajt pa MORATE porihtati. je seriously broken, večina linkov je mrtvih ali praznih. teh novih tekstov sploh ne najdem, na eni točki pa link kaže na 127.0.0.1

en.wikipedia.org/wiki/Localhos

@luka aha...pozabil napisat, da del v slovenscini je kao ok, angleski pa se ne. Klik na ‘lastna produkcija’ pelje na zeleno. Je pa seveda work in progress. Koncna verzija bo dodala se angleske verzije in postimala broken linke, ki so se ostali. My/our apologies

Sign in to participate in the conversation
TOOTSI

Toot.si je slovenska večjezična Mastodon instanca katere osnovni cilj je omogočati prostor varen od terorja algoritmov corporativnih družbenih omrežij, diktature profita pred uporabniki in podpornikov kiber-nadlegovanja in sodobnega neolib-fašizma. Preden si ustvarite račun si preberite naš kodeks obnašanja in pogosta vprašanja. Več o tem kaj je Mastodon zveš na joinmastodon.org.


Toot.si is a slovenian multilingual Mastodon instance with the main idea to offer a safe space free from terror by algorithms of corporate social networks, by dictatorship of profits before people, and by supporters of cyber-harrasment and contemporary neolib-fascism. Please take the time to read our code of conduct. More about what is Mastodon at joinmastodon.org.