Včerajšnji AV performans "Jitakami v.2018" v osmozi je bil prav lepo obiskan in tudi uspešno speljan.

(Hvala Leonu za perfect gibalni material, MajiD za gibalni score, MajiS za tak carski tekst, Blažu da ga je prebral (posnetek), Urški za profi luč, Luki @fileneed in ekipi za prostor in umestitev v program, LukiB za dodatno ozvočenje, predvsem pa gledalcem za koncentracijo ...)

Nasla domnevno edino kavo, ki je se preostala v rokah domacih prazarn :blobcoffee: 😂 (Barcaffe > Atlantic Grupa, Loka in Santana - Franch...).

Interview with Andres Arauz
on RadioStudent 89.3MHz

We talked about , payment system implemented and current political events in Ecuador, from protests against austerity to

also

radiostudent.si/politika/apr-i

A veš,
ko prebereš kratek blurp o avtorici neke knjige, kjer pravi, da ji je žal da ni živela v času kolonijalizma in da se sedaj tolaži z izleti v države "kjer ima beli (rdečelasi) človek še določen ugled, kjer so domorodci ustrežljivi" in se zraven druga avtorica hvali "da je bila na faksu sošolka sedanjega predsednika vlade" in dobiš tak odpor do njihove knjige, da se je ne bi niti s palico dotaknil?

No, to.

Sofia: Out of Practice (2004, Goodbye Cruel World)

💕 goodbye, sistah!

youtube.com/watch?v=CrkFrZp4YL

o samoniklem gostovanju radiostudent.si/dru%C5%BEba/te - librehosting.
Govorimo s @Framasoft in @aleks in pripravljava teren za sestavo kolektiva, ki bi tudi v Ljubljani postavil libre hosting instanco.

Ali ljudi danes mobilizirata samo se tridnevno nakupovanje in ljubljanski maraton?? :blobthinking:

Dobro jutro. (fotka je z včerajšnjega jutranjega sprehoda)

Sunday.
Time for bringing back yesterday's performance equipment (scenography, costumes, audio, video) to studio and do some heavy organizing and tidying up all the clutter. We need space fir tomorrow's rehearsal.

We are celebrating 15 years of #ubuntu.
This also means that I've so far painted 30 Ubuntu animals.

Thank you for being the best OS system on this planet. 🌟

#art #illustration #mastoart

toot.si okrožnica 

čist hud album:

A meditative and provoking listen focussed around the poem in 'B'aj بعاج' that forms the lyrical centrepiece of the record. In this song Abdullah is the protagonist, jumping from the 8th floor of a building in Cairo. While falling he describes a unique scene happening on every balcony, painting a dark picture of Egyptian society.

whities.bandcamp.com/album/whi

Oh, welcome to the first day of week 41 of year 2019! It was a fast walk with my dog first thing in the morning.

#photography #sky

Now that the 0.20 release is out, we have to start the work on the next one.

After some discussions (governance.funkwhale.audio/d/0), we have agreed on a roadmap for the 0.21 and 0.22 releases.

#Funkwhale 0.21 will focus on supporting podcasts, and easier audio publication overall (governance.funkwhale.audio/d/s), in an effort to make the platform more useful to creators.

We'll also redesign the sidebar and navigation, as outlined in governance.funkwhale.audio/d/m

As with every release, we'll implement a handful of anti-abuse features: federated reports, screening for signups and enforced email verification

Due date: Q1 2020

We also agreed to make Funkwhale 0.22 a stability release. It means we won't introduce any new feature, but focus on stability, enhancements and bugfixes. Depending on how it goes, Funkwhale 0.22 could turn into Funkwhale 1.0, our first official stable release!

Due date: hard to guess that far in the future, but probably Q2 or Q3 2020 ;)

jutri v ponedeljek 7.10. ob 21h bomo gostili dva zanimiva glasbenika na našem koncertnem ciklu Rentgen (tokrat prvič nevezano na Kamizdat izdaje):
- Lasse Passage (NO)
- Tovariš Strmoglavljen (SI)

@ Pr Anđi, AT Rog

(streama tokrat ne bo!)

emanat.si/kamizdat-rentgen--la

facebook.com/events/5452066095

Show more
TOOTSI

The social network of the future: No ads, no corporate surveillance, ethical design, and decentralization! Own your data with Mastodon!