Danes - reportaža s - Chaos Communication Congress 2019 z @lowk3y, Micho in Noahom.

ob 23h na 89,3Mhz Radio Študent

@luka ne vem če poznaš, ampak se je včeraj odprla nova trgovina Kis in Kvas, ki prodaja veganske fermentirane izdelke. Kolega, ki je štartal v BioTehni z učenjem fermentacij in se izuril v mojstra fermentacij. Priporočam 🤓
kisinkvas.si/

Ali ste vedeli da filozofska fakulteta v ljubljani objavlja svoje knjige na spletu pod :cc_cc: :cc_by: :cc_sa: (Creative Commons-Priznanje Avtorstva-Deljenje Pod Istimi Pogoji) licenco?

mmm...

e-knjige.ff.uni-lj.si/


Tovariš Strmoglavljen in Lasse Passage - Kamizdat Rentgen - 7.10.2019 pr Anđi, AT Rog - premiera:

youtube.com/watch?v=8Rx6hEmCVP

Tovariš Strmoglavljen in Lasse Passage - Kamizdat Rentgen - 7.10.2019 pr Anđi, AT Rog - premiera:

youtube.com/watch?v=8Rx6hEmCVP

žica na južni meji je še vedno sramota. slovencenlev in evropejcev.

youtube.com/watch?v=8Mfy7YHfel

toot.si PSA 

added two releases to the growing collection of my label's outings to #discogs

still some stuff is missing - like cat numbers from 030 to 037, and 039-042 and couple of physical releases. to be added soon! (-ish)

discogs.com/label/554597-Kamiz

kupil sem eknjigo v slovenščini preko e-emka. kako jo podarim sinu? DeDRM?

toot.si PSA 

Yo, 2020.

14 letna psica je preživela bombardiranje. Malo je že naglušna, pa še polovička xanaxa je naredila svoje da je ni kap. Minimalno tresenja.

Sicer pa na jugu Ljubljane nič novega. Sončno jutro kot vsako drugo.

2020 is gonna be the year of a thousand collaborations

get ready for literally everything feat. bumble dee

oh kako obupujem nad stanjem e-knjige na slovenskem! biblos me čisto razkuri, danes pa sem dejansko kupil eno eknjigo na e-emka.si (enaka cena kot za tiskano!), moral njihovo aplikacijo potegnit, in vse skupaj je čist češko narejeno. grozn. DRM je za prepovedat. moral bi narest en tak Bandcamp za slovenske literarne avtorje.

Dve izdaji med tremi naj domačimi albumi leta po izboru Mladinine trojice recenzentov (Borka, Kocjančič, Kompoš):
- Warrego Valles: save as
- Shekuza: De Sica

Konec leta je in fajn bi bilo, da naberemo za pokritje letnega :tootsie: gostovanja za nazaj in vsaj pol leta naprej 😎 Mozno je via Patreon ali Liberapay. @luka, kaksno je stanje in koliko nam manjka? Hvala tebi in vsem ostalim za dragoceno delo na instanci! 🙌 cc @lapor

»Pri gradnji kompozicije pustim terenskim posnetkom in sintetizatorjem, da mi predlagajo strukturo, melodijo, ritem skladb. S pozornim poslušanjem ojačanega zvoka bioloških procesov, kar mogoča snemalna oprema, se izostrim v beleženju in eksplikaciji procesov v naravi, ki jih spremljajo tudi znanstveni in okoljevarstveni interesi. …«

-- Ida Hiršenfelder

centralala.si/zvocna-umescenos

Show more
TOOTSI

Toot.si je slovenska večjezična Mastodon instanca katere osnovni cilj je omogočati prostor varen od terorja algoritmov corporativnih družbenih omrežij, diktature profita pred uporabniki in podpornikov kiber-nadlegovanja in sodobnega neolib-fašizma.